Over ons

Huizen, interieurs en wonen is al jarenlang de passie van Vicky Verhoek. Ruim vijf jaar geleden maakte zij van haar passie haar beroep en is zij VV Vastgoedstyling begonnen. In de afgelopen jaren hebben wij talloze opdrachten mogen uitvoeren voor verschillende makelaars en particulieren, waarbij deze passie het uitgangspunt was.

Ook particulieren die van plan zijn hun huis te verkopen maar niet precies weten waar ze moeten beginnen kunnen contact met ons opnemen.

VV Vastgoedstyling onderscheidt zich van andere stylisten door het werken volgens de ‘Hands on- methode’: meteen de handen uit de mouwen! Binnen één dag is het huis verkoopklaar en kan er een professionele fotoreportage worden gemaakt.

Inmiddels beschikken wij over een zeer grote voorraad verhuurmeubelen.  Onze stijl is tijdloos, rustige combinaties waar natuurlijke materialen en lichte kleuren toegepast worden. Trends volgen we vanzelfsprekend, maar zijn voor ons niet de basis. In een tijdloze basis een trend toepassen dat is de uitdaging.

Als vastgoedstylist zijn we aangesloten bij het centraal netwerk voor verkoopstylisten (CNVV). Daarnaast zijn we House of KIKI gecertificeerd.

Voor grote projecten kunnen andere vastgoedstylisten contact met ons opnemen om dit samen op te pakken of voor het huren van karton,  echte meubelen en accessoires .