Vastgoedstyling voor makelaars

Succesvolle makelaars weten dat goed gestileerde en ingerichte woningen aantrekkelijker zijn voor kopers dan leegstaande of niet gestileerde woningen. Statistieken tonen aan dat huizen die professioneel gestyled zijn meer kopers trekken, sneller verkopen en een hogere verkoopprijs hebben.

Wij werken volgens de ‘Hands- on methode’: Meteen de handen uit de mouwen! Binnen een dag is het huis verkoopklaar en kan er een professionele fotoreportage worden gemaakt. Vaak kan dit al in een paar uur gerealiseerd worden.

De kosten voor de verkoopstyling worden ruim terugverdiend in de hogere opbrengst en snellere doorlooptijd. Daarnaast is het een prettige ontzorgservice voor zowel eigenaar als makelaar.

Extra voordelen voor makelaars:

  • Wij nemen de lastige gesprekken over opruimen, indeling en smaak uit handen, zodat de makelaar zich kan concentreren op de verkoop.
  • Wij zorgen dat iedere kamer een functie krijgt en alle “selling points” goed naar voren komen.
  • Wij zorgen voor rust, ruimte en sfeer in iedere kamer met zoveel mogelijk bestaande asseccoires en meubelen.
  • De woning is snel klaar voor presentatie.

Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht zijn na restyling door een House of KIKI verkoopstylist.

Contact