Verkoopstyling voor Particulieren

Sneller  je woning verkopen tegen een goede prijs?

De eerste indruk die potentiële kopers van je huis krijgen is heel belangrijk. Het aanbod van huizen is groot, dus je woning moet positief opvallen.

VV Vastgoedstyling verzorgt de restyling van je woning zodat er meer geïnteresseerde kopers zullen zijn. De woning wordt aantrekkelijker en valt bij een groot en breed publiek in de smaak. Restyling van de woning heeft bewezen meer effect dan een prijsverlaging.

Als eigenaar kijk je heel anders naar je huis dan een potentiële koper.  Wij bekijken de woning door de ogen van de koper waardoor de kans vergroot wordt om de woning ook daadwerkelijk te verkopen.

We werken heel direct en praktisch, we draaien er niet om heen. Geen dure en tijdrovende rapporten, maar na een korte intake direct aan de slag. Op creatieve wijze benadrukken we de sterke punten van de woning en de mindere aspecten worden direct aangepakt. En daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met het beschikbare budget.

Door enkele aanpassingen door te voeren, aangevuld met bijvoorbeeld een aantal accessoires, wordt de woning aantrekkelijk gemaakt. Zo blijven de kosten laag en wordt het resultaat groot.

Vastgoedstyling

  • Snellere verkoop van de woning.
  • Goede prijs voor de woning.
  • Na restyling van de woning wordt een breder publiek aangetrokken.
  • Restylen van de woning heeft bewezen meer effect dan een prijsverlaging.
  • Een kleine investering met een groot resultaat.

DE WONING OPTIMAAL PRESENTEREN VOOR DE VERKOOP, DAAR DRAAIT HET OM!

Quickscan

Wil je per ruimte precies weten wat je moet doen om de woning zelf verkoop klaar te stylen? Dat kan in gemiddeld 2 uur. We lopen samen door elke ruimte van de woning en per ruimte geven we tips waarmee je zelf aan de gang kunt gaan.  Indien gewenst kun je de gegeven tips ook per mail ontvangen.

Indien nodig is het ook mogelijk om meteen met het meubilair te schuiven, wanneer dit makkelijker is om te doen en ook om een beeld te krijgen wat een kleine wijziging al doet met een ruimte.

Contact